Vakantiebijbelfeest
Algemeen

FonteinKinderFeest Week – 17, 18, 19 en 20 augustus – Hulp gezocht!

Zoals eerder met u medegedeeld hopen we na bijna 3 jaar weer een Vakantie Bijbelfeest te organiseren in de wijk Zuidbroek! We hebben het evenement omgedoopt in “FonteinKinderFeest Week”, waarin we 4 dagen lang de kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar op een speelse manier kennis laten maken met de Bijbel. 

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: 

  • Woensdag 17 augustus 14-16 uur: Opening van de Feestweek, waarna de kinderen kunnen dansen, knutselen en kinderkoken rondom het christelijke thema.
  • Donderdag 18 augustus en vrijdag 19 augustus van 14-16 uur: Op het schoolplein wordt sport/spel afgewisseld met een bijbelverhaal
  • Zaterdag 20 augustus van 14 tot 17 uur: Feestelijke afsluiting van de week met een toneelspeler, vossenjacht en pannenkoeken eten in het Kristal!
  • Zondag 21 augustus: Ook tijdens de KinderKerk zijn de kinderen van de wijk van harte welkom! 

Volgende week zondag 19 juni besteden wij extra aandacht aan het bekendmaken van het thema en naar de zoektocht voor vrijwilligers! Dus wees erbij! 

Daarnaast nog een datum voor de agenda: woensdag 22 juni zal de FonteinKinderFeest Week zichzelf ook gaan presenteren in de vorm van een korte pitch op het Noord Oo(g)st podium. Dit podium is een samenwerking tussen stimenz, de Fontein en andere maatschappelijke organisaties in Apeldoorn om het vrijwilligerswerk in Noord Oost Apeldoorn op de kaart te zetten. Deze gratis dag vindt tussen 16 uur en 19.30 uur plaats. Voor een warme maaltijd wordt gezorgd en er zijn springkussens en andere leuke activiteiten beschikbaar. Komt u de Fontein ook steunen? 

Tot volgende week, 

De FonteinKinderFeest commissie