Algemeen

Gemeenteavond 28 juni 2022

De afgelopen weken zijn we in de gemeente in gesprek gegaan over ‘vieren’. Tijdens de gemeenteavond zullen we teruggeven wat we hebben gehoord en ook een eerste aanzet voor een plan presenteren. Nu is de essentie van elk plan: keuzes maken. We kunnen namelijk niet alles en zeker niet alles tegelijkertijd. Dus waar moeten we prioriteit aan geven? Waar moeten we komend half jaar mee aan de slag. Wat vind jij? Geef het aan in deze vragenlijst: https://forms.gle/hcoNdmqUhBnEEeMA7. De uitkomsten bespreken we tijdens de gemeenteavond op 28 juni. Na de gemeenteavond zullen alle gemeenteleden op de hoogte gebracht worden van de uitkomsten van het onderzoek en de reacties tijdens de gemeenteavond.

De gemeenteavond vindt op 28 juni om 19:30 uur plaats in de achtertuin van Sjoerd Muller, aan de Holleweg 28 in Beekbergen. Er zijn niet zo heel veel stoelen, dus een klap- of campingstoeltje meenemen is aan te raden. Neem voor de zekerheid ook een mok/beker mee. Parkeren kan bij de familie Muller op de oprit (graag een beetje doorrijden, dan kunnen er meer auto’s achter) én bij nummer 30 op de oprit (het huis van de ouders van Sjoerd. Ze zijn op vakantie, dus dat scheelt). Het huis van Sjoerd ligt aan het onverharde pad tussen de nummers 30 en 24. We hopen op goed weer! Voor de koffie en koek wordt gezorgd, voor de inhoud eveneens. En na afloop is er een afsluitende borrel, dus wat wil een mens nog meer? Van harte welkom!