Jongerenactiviteiten

Fontein Kinderfeest Week – de laatste loodjes!

Nog maar een paar weken en dan is het zover: de laatste week van de vakantie breekt aan en dan is het tijd van voor het Fontein Kinderfeest! De laatste voorbereidingen zijn in volle gang! Hier volgen enkele mededelingen, help je mee?

De flyers zijn gedrukt en liggen vanaf aankomende zondag klaar om meegenomen te worden. Voel je vooral vrij om kinderen of gezinnen uit jouw omgeving persoonlijk uit te nodigen of stop ze door de brievenbus.

Als je je al opgegeven hebt als vrijwilliger, kan je begin volgende week een mail of app met meer informatie verwachten. We zijn nog dringend op zoek naar pannenkoekenbakkers! U kunt zich opgeven bij Hanke Robbers. Het zou gaan om 15-20 pannenkoeken bakken die op zaterdag 20 augustus tussen 13 en 16.15 uur kunnen worden gebracht in het Kristal.

Voor het kinderkoken zijn we op zoek naar lege eierdozen, deze kunt u afgeven bij Margriet van Duijvenboden. Ook zouden we graag (koek)stekers in hartjes of sterrenvorm willen lenen, graag voorzien van naam of sticker. Ook af te geven bij Margriet!

Bedankt voor het meedenken! Herma, Hanke, Annemiek, Emma de Vries, Emma te Kulve, Jacoliene van Duijvenboden, Maria van Binsbergen en Margriet van Duijvenboden