Algemeen

Startzondag: bbq en pub-quiz

Zondag 11 september is de startzondag in De Fontein. Na de ochtenddienst drinken we zoals gewoonlijk koffie, thee en limonade en uiteraard gebak. Daarna kun je gewoon blijven, want we gaan samen barbecueën. De bedoeling is dat iedereen zelf (vegetarisch) vlees, groenten, sauzen, stokbrood, salade, drinken, e.d. meeneemt wat je normaal als gezin/persoon zou nuttigen. Wellicht kun je ietsje meer meenemen, zodat gasten ook aan kunnen schuiven. We regelen barbecues, dus daar hoef je niet naar om te kijken. We hebben een koelkast beschikbaar om het vlees op een veilige manier te bewaren. Neem wel zelf borden, bestek en glazen/bekers mee. Ook als je niet van barbecueën houdt, ben je van harte welkom. Neem dan wel je eigen maaltje mee. Voorafgaand, tijdens of na de barbecue organiseren we een pub-quiz. Tijdens de startdag zal de familie Logmans foto’s maken voor het smoelenboek in de chrch-app. We zien er naar uit je te ontmoeten.