Algemeen Jongerenactiviteiten

Jeugdkamp Fontein en Samuelkerk

We zijn op kamp geweest met de tieners van de Samuëlkerk en de Fontein. We werken sinds ruim een jaar samen qua jeugdwerk dus ook samen op kamp naar een leuke kamplocatie in Doornspijk. We hebben het super gezellig en leuk gehad. De dropping op vrijdagavond was een groot succes, mede dankzij de inzet van een groot aantal zgn. jagers. Die reden rond om de gedropte jeugd te zoeken. Gesnapt worden betekende strafpunten dus in menig sloot of maisveld lagen ineens allemaal tieners verstopt. We hebben een lasergame gespeeld in het bos waarbij iedereen fanatiek op jacht ging om met zijn of haar team de tegenstander te verslaan. De barbecue viel goed in de smaak. Sowieso werd er heerlijk gegeten dankzij de boodschappen die door de Samuëlkerk en Fontein bezoekers waren gesponsord. Reuze bedankt daarvoor! Zondagmorgen hebben we een bijbel studie gedaan aan de hand van het thema “Samen groeien”. Als afsluitend cadeautje kregen we een zakje met zonnebloemzaadjes. Gelukkig was het prachtig weer en konden we het kamp afsluiten met een lekkere plons in de Zandenplas bij Nunspeet. Daar werden ook de pannenkoeken bezorgd die diverse gemeenteleden voor ons hadden gebakken. Dat viel erg goed in de smaak! Pannenkoekenbakkers bedankt! Alle tieners bedankt voor jullie enthousiasme en inzet om er samen een leuk kamp van te maken. En ben jij een tiener die denkt; “volgende keer wil ik ook graag mee”? Volgend jaar gaan we weer!