Algemeen

Wijnen in het rood

Ken je dat: Een supermarktschap vol met flessen rood.  Welke nu te kiezen? Op zaterdagavond 29 oktober geven Ella en Steven een wijnproeverij rood. Tijdens die avond worden vijf verschillende rode wijnen geproefd. Van elk een supermarkt wijn en een wijn van de slijter, dus 2 x 5. Proeven is kijken, ruiken en een klein beetje wijn  in de mond nemen om te proeven. Daarna spuug je de wijn weer uit. Je leert met elkaar geuren en smaken benoemen. Het leuke van met elkaar proeven is dat anderen je vaak op weg helpen om een geur of smaak te omschrijven Voor deelname is geen wijnkennis nodig, alleen gezonde interesse en zin om elkaar op een andere manier te ontmoeten.

De avond wordt gehouden in het kader van fondsenwerving voor De Fontein. Locatie Ecofactorij. De gevraagde bijdrage is minimaal €15 pp. Na afloop over te maken naar de wijkkas van De Fontein. Er is plek voor ca. 30 personen. Vol is vol, aanmelden via ella.steven@hetnet.nl. De avond begint om 19:30 en is om 22.00 afgelopen. Deelnemers ontvangen een proefformulier en een uitleg.