Algemeen Missionair

Stuur met kerst een kaartje naar je buren

Kerst is een periode van warmte en gezelligheid. Toch zijn er mensen die als een berg opzien tegen de kerstdagen. Misschien zijn er mensen in je omgeving die wegens eenzaamheid behoefte hebben aan een beetje aandacht. Maar ook anderen in jouw buurt zullen het vast leuk vinden om iets leuks te krijgen.

Wie wil de challenge aangaan om in Apeldoorn en omgeving op de plek waar we wonen warmte uit te delen in de dagen voor kerst? Zullen we er samen voor zorgen dat we omzien naar onze naaste dichtbij? Getuige zijn (Matteus 25) kan namelijk ook op deze manier. Wel een disclaimer: Het kan maar zo zijn dat dit gebaar nieuwe contacten oplevert.

Doe eens lief en geef een kerstkaartje, met bijvoorbeeld iets leuks/lekkers erbij. Het hoeft niet groot te zijn. Vooral het gebaar is belangrijk. Succes!