Algemeen

Kerstactiviteiten De Fontein

Geloofsgemeenschap De Fontein organiseert op 24 en 25 december diverse kerstactiviteiten rondom wijkcentrum het Kristal (Distelvlinderlaan 200) in Apeldoorn. In de buurt van de supermarkt Plus in Zuidbroek staat op zaterdag 24 december 2022 van 10 – 16 uur een wensboom, waar mensen een kerstwens in kunnen hangen. Ook zal er warme chocolademelk worden geschonken. Om 14 uur is er in de grote zaal een kerstmusical met als thema: ‘De moeite waard’. Deze musical is ingestudeerd door leerlingen van basisscholen in de wijk Zuidbroek en kinderen van De Fontein. Na afloop is er warme chocolademelk. Vanaf 17 uur zijn ouderen en mensen die wel een gezellige kerstavond kunnen gebruiken welkom tijdens een diner, georganiseerd door jongeren van De Fontein. Om 20 uur is er een Xmas-singing in de grote zaal van het Kristal. Na deze bijeenkomst is er warme chocolademelk. Zondag 25 december is er om 10 uur een kerstviering in de grote zaal van het Kristal. Voorganger is ds. Sjoerd Muller.