Algemeen

Bedankt voor je inzet tijdens de kerstactiviteiten

We zien terug op mooie kerstdagen. Kerst hebben we aangegrepen om de mensen in onze wijk te verbinden rondom een wensboom + kerstmusical door en voor kids + diner voor buurtbewoners + Xmas-singing.

Het begon op vrijdagochtend 23 december. Ruim 200 kinderen van diverse basisscholen kwamen de kerstmusical bekijken in het Kristal. Op 24 december stond De Fontein voor supermark Plus met een wensboom en een kraam met warme chocomelk. Hier konden buurtbewoners een wens in de boom hangen en een kopje warme chocomelk drinken. Bijna 180 wensen werden er in de boom gehangen. De Stentor maakte er een rapportage van. Klik hier voor het verhaal van ons gemeentelid Marja Barmentloo.

‘s Middags was er opnieuw een voorstelling van de kerstmusical (klik op de link om de musical (nog een keer) te bekijken) voor ouders, buurtgenoten, Fonteiners en andere belangstellenden. Tegen de avond verzorgden jongeren uit De Fontein een kerstdiner voor zo’n 25 mensen uit de buurt, gemeenteleden en asielzoekers. ‘s Avonds was er de Xmas-singing in de grote zaal van het Kristal.

We danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze activiteiten. Dankzij jullie mogen we terugzien op prachtige ontmoetingen, muziek en woorden.