Algemeen

Uit de kerkenraadscommissie (kc)

In het kc-overleg van dinsdag 8 februari hebben we besproken dat het mooi is om weer wat meer informatie met jullie te delen. Via deze weg wil ik daarom kort een paar punten noemen:

  • In de kc zal de komende tijd een aantal vacatures beschikbaar komen. Daardoor is het idee ontstaan om een soort trainingsprogramma te starten voor mogelijke nieuw kc-leden. We vormen dan een kweekvijver van gemeenteleden, die een tijd meedraaien en kunnen proeven aan het werk binnen de kc. Van daaruit kunnen ze dan (hopelijk) doorstromen naar de kc. Verdere uitwerking moet nog volgen, als het even kan samen met de mensen uit de kweekvijver zelf. We zullen hiervoor al een aantal mensen gaan benaderen, maar als je zelf interesse hebt, of nog iemand weet, dan horen we dat natuurlijk graag!
  • Half mei zullen we officieel afscheid gaan nemen van Sjoerd. Meer info daarover volgt nog. Uiteraard gaan we op zoek naar een vervanger. We gaan daarvoor een profiel maken en zullen ook gaan nadenken over hoe we onszelf willen presenteren. Leuke ideeën, of gedachten zijn welkom.
  • We hebben al veel reacties binnen gekregen over hoe verder met De Fontein. Dank hiervoor. In deze nieuwsbrief worden ook al de nodige reacties gedeeld. Willen jullie blijven meedenken en bidden?
  • Met de actie kerkbalans is inmiddels al het mooie bedrag van € 80.000 toegezegd. Dat is al meer dan verwacht. Heel mooi en dan zijn nog niet eens alle toezeggingen binnen.
  • Dit waren kort een aantal zaken die we graag wilden delen. Mochten jullie vragen of opmerkingen voor ons hebben, spreek ons dan gerust aan!