Algemeen

Welk lied wil jij graag zingen tijdens de dienst?

Hierbij een berichtje vanuit de commissie vieren. Wij willen graag zoveel mogelijk gemeenteleden betrekken bij de dienst en we willen jullie het volgende vragen:

We gaan nieuwe of oudere (onbekende) liederen aanleren door ze een maand lang voor de viering te zingen (om 9.55 uur). Dit hebben we eerder al in de Fontein gedaan en we willen dat graag opnieuw oppakken. We vragen jullie om met suggesties te komen (via de app of mail) Het lied wat jullie aandragen graag met een verhaal waarom jullie het lied zo mooi/inspirerend/indrukwekkend/… vinden. Suggesties voor bekende liederen kunnen jullie ook doorgeven zodat we ze kunnen opnemen in een dienst.

Je mag mij appen, mailen of mij persoonlijk aanspreken (Rianke). Mijn e-mailadres is rianke@upcmail.nl. Mijn telefoonnummer staat in De Fontein chrch-app. Zie graag jullie reacties tegemoet.

Rianke Koote