Jongerenactiviteiten

Kerkteam Rebound

Van 1 tot en met 5 mei zal de Rebound-week weer plaatsvinden! Rebound is dé aftrap week van het nieuwe seizoen Sportfreaks, waarbij we de hele week activiteiten organiseren. Sportfreaks is een sport- en evangelisatie organisatie vanuit de Tabernakelkerk  die het hele jaar door met de kinderen in Apeldoorn-Zuid aan de Spechtweg gaat sporten.

Sportfreaks wordt gedragen door een team van jonge sporters in de leeftijd van 13-22 jaar. We zijn dankbaar dat er ook dit jaar weer een mooi team van jonge sporters uit verschillende kerken in Apeldoorn zich in hun meivakantie hiervoor wil inzetten. Het eerste weekend van april hebben de sporters met elkaar een voorbereidingsweekend om toegerust te worden voor deze mooie taak!

Om de sporters heen staat een kerkteam, dat zorgt voor support, toerusting, aanspreekpunt-zijn en organisatorische zaken. Dit team bestaat voornamelijk uit leden van de Tabernakelkerk, maar heeft de ambitie om – net als het sportteam – interkerkelijk te opereren. Daarom de oproep: wil je betrokken zijn en meedraaien in dit kerkteam, laat het ons dan weten!

Wat doe je als lid van het kerkteam?Als kerkteam zorgen we ervoor dat de sporters zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: sporten en connecten met de kinderen die Rebound bezoeken. . Elke dag beginnen de sporters met stille tijd, vervolgens oefenen ze nog wat sketches, pakken de spullen in en vertrekken rond 13.30 uur naar het veld. Van 14 uur tot 16 uur is de eerste ronde (gericht op jongere tieners) en van 18.30 uur tot 20.30 uur is de tweede ronde. Jouw doel die dag bestaat uit het aanspreekpunt op het veld zijn, het in de gaten houden van de activiteiten en je hebt het welzijn van de sporters in het oog. Er wordt van je verwacht dat je bij beide rondes aanwezig bent op het veld met de sporters.

Hierbij de link naar het google formulier: https://forms.gle/uCRcxgXULzSq98o17