Leren en ontmoeten

Afscheid Sjoerd

Op zondag 11 juni is het zover. Dan nemen we helaas afscheid van Sjoerd als predikant van De Fontein. Wij vinden het heel erg jammer dat hij weggaat, maar willen er toch een bijzondere gebeurtenis van maken. Na de kerkdienst, en uiteraard koffie met gebak, willen we met elkaar afscheid van hem nemen, tijdens een gezellige bbq. Wij zorgen voor de bbq, saté en hamburgers, en drinken. Als u ook iets mee wilt nemen in de vorm van een salade of een ander hapje is dat heel fijn, maar niet verplicht. Met elkaar willen we hem ook graag een cadeau aanbieden. U kunt hieraan doneren via de chrch-app (cadeau afscheid Sjoerd),of door een bedrag over te maken op onze bankrekening NL58 INGB 0007 8102 89 t.n.v. Protestantse Gemeente Apeldoorn betr. De Fontein. Vermeld er dan even bij: cadeau Sjoerd. Contant uw bijdrage geven kan ook, bij de koffie  staat hiervoor een ‘potje’.