Leren en ontmoeten

Ochtenddienst 4 juni

We vieren in deze weken na Pinksteren de komst van de heilige Geest. Maar hoe is het om samen vervuld te worden van de Geest en wat gebeurt er dan precies? Over één van de dingen die je concreet meemaakt met de heilige Geest vertel ik in de preek, naar aanleiding van Handelingen 2:2 en Jozua 22. Deze zondag vindt onze dienst plaats in de Samuëlkerk aan de Talingweg 41 in Apeldoorn, waar we samenkomen met de gemeenschap van deze Christelijke Gereformeerde Kerk. Tijdens deze gezamenlijke dienst is er kinderkerk en creche voor alle kinderen. Het is een samenwerking van de Samuelkerk en Fontein: dus kinderwerkers vanuit beide gemeenten zijn aanwezig bij het programma. Elk kind wordt dus herkend en gekend.  Je bent van harte welkom! Laat even weten wanneer je vervoer nodig hebt van Het Kristal naar de Samuëlkerk. Voorganger: Sander Ris