Leren en ontmoeten

Startzondag | gezinsdienst

Zondag 3 september is de Startzondag van De Fontein. Iedereen (gemeenteleden en gasten) zijn hartelijk welkom om samen gezellig het nieuwe winterseizoen in te luiden. Om 10 uur is er de gezinsdienst met medewerking van Marcel & Lydia Zimmer. Het thema van de dienst is ‘De Liefde’. Er is crèche aanwezig. Na de dienst is er koffie, thee en fris, met wat door gemeenteleden gebakken lekkers.

Om 12 uur gaan we gezamenlijk lunchen. Iedereen neemt wat te eten mee naar het restaurant van De Fontein. Voor drinken wordt gezorgd.

Van 14 tot 16 uur is er in de sporthal aangrenzend aan het Kristal een voetbal- en volleybalwedstrijd georganiseerd. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er spelletjes. Buiten staat er een springkussen. Welkom om mee te doen of te komen aanmoedigen.

Vanaf 16 uur is er après-sport. Er zijn drankjes en er is fruit.