Algemeen

Gezocht: vrijwilligers kerstmarkt De Fontein

De taakgroep Missionair van De Fontein is bezig met de organisatie van een kerstmarkt. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 23 december 2023 van 13.00 tot 21.00 uur in en om wijkcentrum het Kristal. Tijdens de kerstmarkt is er een podium voor muziekgroepen. Ook zullen er verhalenvertellers aanwezig zijn. In en om het Kristal komen vier theaterstations waar het kerstverhaal wordt uitgebeeld. We zoeken spelers/vrijwilligers/begeleiders voor bemensing van de theaters. Jongeren en ouderen mogen zich hiervoor aanmelden bij Marthilde te Kulve (kerstmarkt@defonteinapeldoorn.nl).

De kerstmarkt bestaat voor een deel uit standhouders die spullen verkopen. Ook is er een kinderkleedjesmarkt. We zijn druk bezig om mensen te vinden die verkoopstands willen huren. Inmiddels hebben de eerste standhouders zich aangemeld. Als jullie nog mensen weten die ook spullen willen verkopen… geef het door.

We hebben besloten de catering zelf te doen. Maar… je begrijpt het al… we hebben daar vrijwilligers voor nodig. Meld je vandaag nog aan. We zoeken ook nog mensen die erwtensoep willen koken en taarten willen bakken, zodat we die kunnen verkopen. Tijdens de kerstmarkt hebben we mensen nodig die koffie, thee, chocolademelk en fris willen schenken. Ook zoeken we wafel- en poffertjesbakkers. Uiteraard zijn er mensen nodig die helpen opbouwen en weer afbreken.

We hopen dat we met zoveel mogelijk mensen uit De Fontein deze markt tot een succes kunnen maken. De opbrengst van alle activiteiten wordt gebruikt om het missionaire werk in 2024 te kunnen bekostigen. Meld je aan als vrijwilliger via kerstmarkt@defonteinapeldoorn.nl. Alvast hartelijk dank!