Algemeen

Voedselbank Apeldoorn bedankt kerken

Een groot dankjewel voor iedere kerk die voor ons inzamelt, of dat nou wekelijks is, maandelijks, of af en toe een keer! Daarnaast ontvangen we ook regelmatig financiële donaties van kerken omdat collectes voor de Voedselbank zijn bestemd of omdat er giften worden gedaan. Wat zijn we blij met de inzamelingen en de andere donaties. We zijn dankbaar dat Voedselbank Apeldoorn zo wordt geholpen om de klanten een zo gezond mogelijk pakket aan te bieden.

Wij vinden dat een extra bedankje zeker op z’n plaats is en dat doen we dan ook hierbij! Maar we begrijpen het natuurlijk ook als u andere minderbedeelden steunt, er zijn er velen die wat extra’s kunnen gebruiken.

Naast het bedanken ook een verzoek: een aantal kerken weet dat we ook Douwe Egberts waardepunten inzamelen. Voor deze punten ontvangen wij van Douwe Egberts pakken koffie voor onze klanten. De Lions Club Apeldoorn organiseert al jarenlang deze actie en gaat in december weer van start. Er staan dan inzameldozen in verschillende winkels waar u de waardepunten in kunt doen, maar u kunt ze ook bij ons inleveren, Kanaal Noord 147 of misschien bij uw kerk?  Op de Perla koffie van Albert Heijn zitten ook waardepunten waar we heel blij mee zijn! Helpt u mee met het inzamelen van de waardepunten zodat onze klanten een lekker bakkie koffie kunnen blijven drinken?

Alvast heel hartelijk bedankt namens alle vrijwilligers van Voedselbank Apeldoorn.

Hebt u vragen? Reageer op deze mail of neem contact op met onze coördinator Willem van Weenum uitgifte@voedselbank-apeldoorn.nl.