Algemeen

Kunstkalender 2024

De Herberg in Apeldoorn heeft van uitgeverij Art Revisited de beschikking gekregen over een aantal kalenders. Er is voor het jaar 2024 een kalender beschikbaar met 13 prachtige afbeeldingen van het werk van de schilder Henk Helmantel. De foto’s van het werk van Helmantel zijn werkelijk van een bijzonder goede kwaliteit. In de winkel en bij b.v. Bol. kosten deze kalenders tot ongeveer Euro 24,00 . In De Herberg zijn ze te koop voor 15,00 euro. De volledige opbrengst van deze kalenders komt ten goede aan de bereiding en verstrekking van warme maaltijden in de Herberg.

Ook zijn er nog verjaardagskalenders beschikbaar met schilderijen van prachtige bloemmotieven van diverse kunstenaars. Deze zijn voor 7,50 euro te koop, ook in de Herberg.

Zolang de voorraad strekt.