Algemeen

Voorjaarsconventie CWN

De Voorjaarsconventie 2024 van de Charismatische Werkgemeenschap Nederland (CWN) wordt gehouden van woensdagmiddag voor Hemelvaartsdag tot en met de zondagmorgen na Hemelvaartsdag: 8 tot en met 12 mei 2024. Het thema van de voorjaarsconventie is: Goudlijm. Als Jezus aan het kruis hangt, citeert Hij woorden uit Psalm 31. Daarin noemt de dichter zichzelf  ‘gebroken aardewerk’. Het beeld van gebroken aardewerk wordt door de Japanse kunstvorm ‘Kintsugi’ tot waardevolle kunst gemaakt. Gebroken aardewerk wordt niet afgedankt en weggegooid, maar gelijmd met gouden lijm. Waardoor het waardevoller wordt dan voor de breuk.

Meer informatie over de Voorjaarsconventie? Schiet de familie Bartelink, Van Wettum of Engelbert aan. Gegevens over hen zijn te vinden in de chrch-app.