Algemeen Missionair

Chrch-App

De chrch-app is een veilig en besloten sociaal platform. Speciaal gemaakt voor lokale christelijke gemeenschappen zoals wijkgemeentes, wijkkerken en parochies. De Fontein heeft al sinds 2018 deze app beschikbaar.

Leden kunnen elkaar beter leren kennen door het smoelenboek met persoonlijke profielen inclusief foto’s en introducties. Ook kan er gedeeld worden. Aan de wekelijkse collectes kan ook bijgedragen worden via de app. Het werkt met een tegoed dat opgewaardeerd kan worden met iDeal, zodat het snel en goedkoop werkt (niet bij elke inzameling transactiekosten en afrekenen via de de bank app). Contant geld wordt steeds schaarser en digitaal kun je meer geven omdat het belastingvoordeel oplevert.

Verder maakt chrch het communiceren van activiteiten en roosters eenvoudiger. In een persoonlijke agenda zie je wat voor taak je op welk moment hebt.

Wat kan de app allemaal?

  • Overzichtelijk startscherm – Zie in één oogopslag wat er gebeurt in de gemeente. Nieuws, agenda-items, collectes deze week, tekst van de dag, etc.
  • Collecteren – Geef tijdens de collecte, ook als je geen kleingeld of collectebonnen bij je hebt. Werkt snel en goedkoop door een tegoed dat opgewaardeerd kan worden.
  • Agenda – Zie wat er te doen is in de gemeente en klik voor meer informatie.
  • Persoonlijke profielen – Geen naam bij een gezicht of andersom? Zoek in het smoelenboek met profielen.
  • Push notificaties – Stel in waar je notificaties van wilt ontvangen. De dagtekst? Updates van de website?
  • Video – bekijk de kerkdiensten terug.

Download app

Website

De app is ook gebruiken via internet: https://defonteinapeldoorn.chrch.app/

Handleiding

Handleiding chrch-app_nov 2020