Gemeenteavond 29 juni – 19:30 uur

Gemeenteavond 29 juni - 19:30 uur

Wanneer

dinsdag 29 juni 2021    
19:30 - 21:30

Event Type

Op 16 maart hebben we elkaar online ontmoet tijdens een gemeenteavond en op 29 juni geven we hier een vervolg aan. Hoewel we ernaar snakken om elkaar weer fysiek in de ogen te kunnen kijken, weten we op dit moment nog niet of dat al mogelijk is. Vandaar dat het nogmaals digitaal zal verlopen. De avond start om 19.30 uur en we sluiten af om 21.30 uur. Alle leden ontvangen maandag 28 juni de inloggegevens om mee te doen.

Met elkaar willen we het hebben over 4 onderwerpen:

  • Hoe staat het met onze financiën? Wat is de verhouding tussen het geld dat we nodig hebben voor allerlei activiteiten en dat wat er binnenkomt. Is er een extra collecte nodig, of hoeven we ons hier voorlopig niet druk over te maken?
  • Wat doen we als gemeente op missionair gebied, met name in Zuidbroek. Sander praat ons hierover bij.
  • Vernieuwing van de kerkenraadscommissie. Hoe staat het ermee, waarom en wanneer? Wim zal een toelichting geven.
  • Voorstel voor avondbijeenkomsten en kringenwerk. Wat willen we gaan doen in het nieuwe jaar? Sjoerd gaat dieper in op deze onderwerpen.

Uiteraard is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. We zien ernaar uit om met elkaar te spreken over de gemeente, waarbij we beseffen dat we leven onder de beschermende handen van God. Hij laat zijn gemeente niet los en stuurt juist werkers in de wijngaard erop uit.