Kerstherbergen in Apeldoorn

Kerstherbergen in Apeldoorn

Wanneer

zondag 24 december 2023    
14:30 - 18:30

Waar

De Herberg
Deventerstraat 40, Apeldoorn

Event Type

Kaart wordt geladen...

Met Kerst overal gezelligheid, warmte en uitgebreid te eten. Zo lezen we dat in de bladen en zien we op de reclame. Niets is minder waar. Dit is voor velen helaas niet weggelegd.

De Apeldoornse Kerstherbergen ‘De Herberg’ en ‘De Druif’ proberen daar binnen hun mogelijkheden iets aan te doen. In hun huiskamers in gezellige en warme kerstsfeer zijn gasten van harte welkom en ontvangen zij aandacht en voelen zij verbondenheid.

De Apeldoornse Kerstherbergen draaien op goede wil, vrijwilligers en giften. Met de huidige stijging van de boodschappen en groeiende armoede wordt het een hele uitdaging om de gasten op dezelfde manier te blijven onthalen. De kerstherbergen, bemenst door vrijwilligers, zijn namelijk volledig afhankelijk van giften.

Wilt u ook een steentje bijdragen? Voor € 7,50 kunnen wij onze gasten verwennen met lekkere hapjes, koffie of thee met iets lekkers, soep en een broodje en een kleine attentie. Giften zijn welkom op rekening NL 94 INGB 0002 0756 80 ten name van Werkgroep Kerstherbergen, Apeldoorn.

Blijft er toch geld over, dan wordt dat gebruikt voor anderen uit de doelgroep. Te denken valt aan warme kleding zoals sokken, handschoenen en dassen, fruit, een maaltijd, enzovoorts…

Dankzij uw gift wordt het voor onze bezoekers op deze manier een Kerst waar zij zich gezien mogen voelen. Bedankt!

‘De Herberg’ in het centrum is open op Kerstavond: 14:30 – 18:30 uur, 1e Kerstdag: 13:30 – 16:00 uur en 2e Kerstdag 13:30 – 16:00 uur, Deventerstraat 40, ingang Griftstraat.
In De Maten is ‘De Druif’ open op 2e Kerstdag van 11:00 – 15:00 uur in Kerkcentrum De Drie Ranken, De Maten.

Contact De Druif: kerstherberg@3ranken.nl