Ochtenddienst 29 augustus – 10:00 uur

Ochtenddienst 29 augustus - 10:00 uur

Wanneer

zondag 29 augustus 2021    
10:00 - 11:15

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Kristal (wijkcentrum)
Distelvlinderlaan 200, Apeldoorn, Gelderland, 7323 XB

Event Type

Kaart wordt geladen...

Deze zondag staat opnieuw in het teken van Duurzaamheid: hoe we als gelovigen geroepen worden om goede rentmeesters te zijn, ook over de gebroken schepping en de natuur. Tijdens deze dienst wordt Steven Lobregt herbevestigd voor zijn nieuwe dienst als ouderling-kerkrentmeester in de Algemene Kerkenraad. Ook geven we Els den Braber de zegen van God mee voor de taak die zij op zich neemt binnen de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente in Apeldoorn.

De dienst is voorbereid door Myrthe, Margriet en de jongerenband van De Fontein. We lezen met uit Markus 2 vers 13-17 en vers 23-28. Als het gaat om goede rentmeester zijn over je bezittingen en de natuur om je heen: hoe zie je dat bij Jezus terug? Wat zegt de Geest van Jezus tegen ons over de stap die wij moeten zetten? Welke challenge (‘uitdaging’) ga jij aan? Tijdens de koffie en thee na de dienst staat er een stand met Zero Waste artikelen; om nog meer te ontdekken!

In het kader van Groene Kerk zijn: woensdagavond 15 september wordt er een studieavond georganiseerd over ‘Christenen voor Duurzaamheid’ en de ‘Groene Draad in de Bijbel’. Het is een bijeenkomst van de Confessionele Kring Apeldoorn.

De aanvangstijd is 19.45 uur. Spreker is Peter Siebe, persvoorlichter bij het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG). Locatie: Dorpskerk Vaassen, Marktplein 7, Vaassen. Er gelden de dan gebruikelijke coronavoorschriften. Reserveren is noodzakelijk per email: cka@confessionelebeweging.nl. Het is mogelijk de bijeenkomst te volgen via een livestream: www.hervormdvaassen.nl, onder het kopje ‘Nieuws’.

Sander Ris.

YouTube player

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.