Openluchtdienst 12 september – 11:00 uur

Openluchtdienst 12 september - 11:00 uur

Wanneer

zondag 12 september 2021    
11:00 - 12:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Park Zuidbroek
Rumbastraat 21, Apeldoorn

Event Type

Kaart wordt geladen...

Geloofsgemeenschap De Fontein in Apeldoorn organiseert zondagochtend 12 september in Park Zuidbroek een openluchtdienst, die wordt geleid door ds. Sander Ris. We vragen je om zelf een stoel mee te noemen en eventueel ook een paraplu bij wat slechter weer. De dienst begint om 11.00 uur, dus en uur later dan normaal. De openluchtdienst wordt afgesloten met een verzorgde lunch. Met pannenkoeken voor de kinderen! De kinderen starten aan het begin van de openluchtdienst een Puzzeltocht door de wijk.

Tijdens de viering zingen en bidden we midden in de wijk. Net als de eerste volgelingen van Jezus die op Pinkstermorgen ineens midden op straat staan terwijl iedereen hen kan horen en zien. We hebben liederen uitgekozen die ook voor meeluisterende buurtbewoners te begrijpen of mee-te-voelen zijn. Ik zal niet zozeer preken met een Bijbeluitleg, maar vanuit Johannes 1:14-16 de kern van het christelijk geloof verbinden met het opengaan van onze samenleving nu de corona-maatregelen worden versoepeld. Want het ‘Nieuwe Normaal’ waar we als samenleving in terecht zijn gekomen: wat is dat eigenlijk?

We zien uit naar een openluchtdienst vol van Jezus’ Geest en genade voor wie meer of minder bekend is met het christelijk geloof.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.