RICM-conferentie: ‘Prayer; a way of life’

RICM-conferentie: 'Prayer; a way of life'

Wanneer

donderdag 23 februari 2023 - zondag 26 februari 2023    
Hele dag

Waar

Bezinningscentrum Emmaus
Udenhoutseweg 15, Helvoirt, 5268 CG

Event Type

Kaart wordt geladen...

De datum van de jaarlijkse RICM-conferentie nadert met rasse schreden; van 23 t/m 26 februari is het zover. De deadline voor aanmelding is 9 februari, dus wees er snel bij! Het thema van de conferentie is Prayer; a way of life. In deze mail lees je meer over het thema en hoe je je aan kunt melden.

Gebed stond aan de basis van Jezus’ leven en bediening. In deze conferentie hopen we meer te leren en te ervaren wat het betekent om Jezus’ voorbeeld van een biddend leven te volgen. Gebed is de plek waar we ons verbinden met God, onze Vader. Het omvat ons hele wezen: lichaam, geest, emoties, ziel. Hoe kunnen we groeien in gebed en rusten in de aanwezigheid van de Vader? Hoe kunnen we gebed integreren in ons dagelijks leven en hoe kunnen de gaven van de Heilige Geest ons helpen een biddend leven te leiden? Hoe kunnen we samen bidden en anderen dienen door middel van gebed, en zo bijdragen aan de komst van het koninkrijk van God? Tijdens deze conferentie willen we leren van de Heer en van elkaar door middel van gebed en aanbidding, onderwijs, gesprekken en stilte. In het geloof en de verwachting dat Jezus door zijn Heilige Geest in ons midden aanwezig zal zijn en dat Hij ons zal leren hoe we van het gebed een manier van leven kunnen maken.

Het programma tijdens de conferentie ligt in handen van het Nederlands-Amerikaanse team van RICM. Tijdens de conferentie zal er elke dag ruimte zijn voor onderwijs, ontmoeting en bovenal aanbidding en gebed. Het programma vindt zowel plenair als in kleine groepen plaats.

Voor meer informatie over de conferentie en om je op te geven, ga naar www.ricmconferentie.nl.