Zondag Café

Zondag Café

Wanneer

zondag 11 september 2022    
19:00 - 21:00

Waar

Kristal (wijkcentrum)
Distelvlinderlaan 200, Apeldoorn, Gelderland, 7323 XB

Event Type

Kaart wordt geladen...

Op startzondag 11 september zijn er niet alleen overdag allerlei mooie Fontein-activiteiten; ‘s avonds is er opnieuw een Zondag Café.  Zondag Café is bedoeld voor Fonteiners&Zuidbroekers die op zondagavond bij elkaar komen rondom een actueel thema. Onze ‘kerkzaal’ wordt dan omgebouwd tot een heus café met barretje en gezelligheid. Het Zondag Café van 11 september staat in het teken van “Oud Hollands Café” en begint om 19.00. We sluiten rond 21.00 uur.

Over Oud-Hollands: als Fontein zijn we betrokken bij Bloksco-jongerenavonden in Zuidbroek én bij ouderenactiviteiten in het Kristal. De jongeren van Bloksco hebben de bewoners van het Kristal al een paar keer ontmoet. En we hopen met dit Oud-Hollands Café de jongeren en de bewoners nog eens bij elkaar te brengen. We gaan tijdens dit Zondag Café met de jongeren en de bewoners sjoelen, kletsen, een bakkie drinken, nog een spelletje doen (vangspel, gatenkaas, spijkerpoepen) en andere gezelligheid. Een goed gesprek zal er ook zeker plaatsvinden, want jong en oud heeft daar altijd wel ergens behoefte aan.

Als Fonteiner ben je van harte welkom om mét ons dit wijkfeestje van oud en jong mee te maken. Doe mee, leer nieuwe mensen kennen en laat maar zien dat er een God is van alle generaties.