Lichtjesavond 27 november 2020

We naderen het einde van het jaar. Meestal kijk je dan terug op alles wat er is gebeurd. Je denkt aan degenen die we moeten missen. Iemand die ons ontvallen is, lang geleden of recent, houden we in onze herinnering levend. Als we samen herdenken en even omkijken naar elkaar, kan dat troost bieden. En moed om het vol te houden.

Daarom organiseren wij vrijdagavond 27 november een Lichtjesavond voor Zuidbroek en iedereen die mee wil doen. Lichtjesavond start om 19.30 uur en duurt ongeveer 20 minuten. Lichtjesavond bestaat uit live muziek en een moment dat we onze waxinelichtjes aansteken. Zo denken we samen aan onze geliefden die zijn overleden.

Als je het fijn vindt dat tijdens Lichtjesavond een voor jou belangrijke naam genoemd wordt, geef deze naam dan door via Sander Ris: telefoon: 055-7410007 (vrijdagavond 27 november van 19:00 tot 20.30 uur). E-mail: sanderris@defonteinapeldoorn.nl

Misschien wil je met iemand persoonlijk over het gemis van een dierbare praten. Neem dan gerust contact op met Sander Ris of Carien van Geffen. Sander is buurtdominee in Zuidbroek. Carien is deskundige op het gebied van rouw en verlies.

YouTube player