Wat u moet weten als lid

Hieronder wat aanvullende informatie over De Fontein:

Nieuwsbrief:
U kunt u aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een e-mail naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl.

Info alléén voor leden
Verder staat er op de site nog afgeschermde informatie, alleen voor leden: zoals Fotogalerij, taakgroepen, etc. https://defonteinapeldoorn.nl/inloggen/

Op de site ziet u rechtsboven “Inloggen”. Als u/jij daar op klikt, verschijnt er een scherm waarop een gebruikersnaam/emailadres en een wachtwoord ingevuld kan worden. Kies daarna voor aanmelden. Daarna wordt e.e.a. gecontroleerd en krijgt u/jij toegang. Dit regelt de secretaris van De Fontein: secretariaat@defonteinapeldoorn.nl. Als je na het verlenen van toegang inlogt, zie je rechts bovenaan Mijn Gemeente. Daar kun je aanvullende informatie vinden. Op de afgeschermde omgeving staan inmiddels al 80 a 90 foto’s. Wanneer u/jij daar ook bij wilt staan, stuur dan een digitale (pas)foto naar de administratie van De Fontein: administratie@defonteinapeldoorn.nl.

chrch-app
De chrch-app moet u zien als verlengstuk van de website en de digitale nieuwsbrief. Het is een bijzondere informatieve app, met een agenda, nieuws en gegevens van leden (alleen zichtbaar als u dat wilt). Aanmelden/registreren via onderstaande links en u krijgt toegang. Klik hier voor de handleiding.

 

 

Meedoen
U kunt op verschillende manieren meedoen met De Fontein:

  • Er zijn gespreksgroepen waarvan één voor 20-30-ers;
  • In december 2020 zijn we begonnen met online kringen in aansluiting op de kerkdienst
  • Je kunt meehelpen met de voorbereiden diensten, bloemengroet, bakploeg, dienstvoorbereiding, facilitair, muziekgroep, aankondiging collecte, welkom heten, etc.

Jeugd
Er is zijn catechese- en jeugdgroepen. Meer info: jeugdwerk@defonteinapeldoorn.nl.

Belijdenis
Belijdeniscatechese wordt verzorgd bij voldoende aanmeldingen.

Meer info: secretariaat@defonteinapeldoorn.nl.