Doopdienst

Doopdienst

Wanneer

zondag 10 december 2023    
10:00 - 11:30

Waar

Kristal (wijkcentrum)
Distelvlinderlaan 200, Apeldoorn, Gelderland, 7323 XB

Event Type

Kaart wordt geladen...

Als eerste: willen jullie deze zondag 1 of 2 thermoskannen gevuld met heet water meenemen naar de dienst? Dan vullen we samen als geloofsgemeenschap het doopbad voor de doopdienst van deze zondag.

Deze zondag vieren we de doop van Robin en Celeste; en de doopgedachtenis van Emma die daarmee belijdenis doet. We vieren dat Robin en Celeste God hebben leren kennen en hun geloof in Jezus en de heilige Geest belijden. We vieren dat Emma, opgegroeid in de kerk, haar kinderdoop beaamt en haar geloof belijdt. We vieren dat we als Fontein jarenlang familie hebben mochten zijn om Emma heen – en nog steeds. We vieren dat Robin en Celeste ons als (geloofs)familie hebben ontdekt. We vieren hoe zij alle drie laten zien hoe levensveranderend de liefde van de Vader is, de genade van Jezus en de kracht van de heilige Geest. En jij bent welkom om je te verwonderen – te kijken en te proeven hoe goed God is.

De Schriftlezingen voor deze zondag zijn de Bijbelteksten die we meegeven aan Celeste, Robin en Emma: Efeze 5:8, Galaten 4:6-7 en Jesaja 43:1-7.

Voorganger is ds. Sander Ris. Na de dienst is er weer koffie, thee, limonade en wat lekkers, gebakken door gemeenteleden.

YouTube player