Kringen

Doe mee met een kring

De Fontein heeft een groot aantal kringen. Het doel van de kringen is om elkaar beter te leren kennen, de mooie en moeilijke dingen van het leven met elkaar te delen en om samen te groeien in geloof. Een kring bestaat uit zo’n 8-14 mensen die variëren in leeftijd en niet persé dicht bij elkaar wonen. De meeste kringen komen ongeveer 2 keer per maand bij elkaar. Meestal in de avond maar er is ook een kring die ’s middags bij elkaar komt. Er zijn kringen speciaal voor 25+ en er is een Alphakring.

De kringen worden met enige regelmaat ‘gehusseld’ zodat je weer nieuwe mensen leert kennen. Zo’n wisselmoment is er ook nu. Alle leden van de kringen die hebben aangegeven mee te doen met het wisselen zijn opnieuw in een kring ingedeeld. De contactpersoon voor deze nieuwe kring zal binnenkort contact met  je opnemen voor het maken van een afspraak voor de volgende kringavond.

Ben je nieuw binnen de Fontein of was je nog geen lid van een kring dan is dit een goed moment om je aan te sluiten bij een kring. Je kunt Anne Bos bellen (06 31964534) of mailen (kringen@defonteinapeldoorn.nl) voor informatie.

kring-apeldoorn-fontein
"Deze gemeenschap heeft mij enorm geholpen! Ik moedig je aan om de stap te nemen en langs te komen!"
Herma