Lid worden

Wil je lid worden van de geloofsgemeenschap, dan zijn er verschillende mogelijkheden van lidmaatschap. Hieronder vind je een overzicht. Als je er niet uitkomt of vragen hebt, dan kun je altijd mailen met onze administrateur Henri Jonkers (administratie@defonteinapeldoorn.nl).

Elk lid van het gezin moet afzonderlijk onderstaand formulier invullen (bijvoorbeeld: ouders met 2 kinderen: 4 formulieren). Deze kunt u afgeven aan de ledenadministrateur van De Fontein.

Inschrijvingsformulier

Wanneer u in de loop van een jaar zich aansluit bij Geloofsgemeenschap De Fontein zal u gevraagd worden of u mee wilt doen aan de dan lopende Actie Kerkbalans. Als u dit doet, kunt u lopende bijdragen bij uw oude gemeente stoppen in geval van incasso of periodieke overboeking.

Het is de bedoeling dat u zelf bij uw eigen eigen gemeente via de scriba/secretaris aangeeft dat u overgeschreven wilt worden naar Geloofsgemeenschap De Fontein. Dit geldt ook voor de leden van de Eben-Haëzerkerk Apeldoorn. U kunt hier onderstaand formulier voor gebruiken.

Verzoek wijziging voorkeursgemeente De Fontein

U kunt onder bepaalde voorwaarden gastlid worden. Zie website Protestantse Kerk Nederland. Gezinsleden die of gedoopt zijn of belijdenis hebben gedaan van 18 jaar en ouder die nog thuis wonen, dienen een eigen formulier in te vullen en in te leveren.

Inschrijvingsformulier gastlid

Elk lid van het gezin moet afzonderlijk onderstaand formulier invullen (bijvoorbeeld: ouders met 2 kinderen: 4 formulieren).

Inschrijvingsformulier

Wanneer u in de loop van een jaar zich aansluit bij de Geloofsgemeenschap De Fontein zal u gevraagd worden of u mee wilt doen aan de dan lopende Actie Kerkbalans.

U kunt de formulieren ook elektronisch invullen en mailen naar: administratie@defonteinapeldoorn.nl. De handtekeningen kunt u na het printen toevoegen. Daarna scannen en mailen. Of als u uw handtekening al digitaal (gescand) heeft, deze er bij in plakken.