Jongerenactiviteiten

Sportfreaks Koffieschenkers, EHBO’ers en gastgezin gezocht!

Onlangs vertelde Jelle Minnen over onze samenwerking met Sportfreaks! De christelijke evangelisatie organisatie die het hele jaar door met tieners en jongeren in Apeldoorn Zuid via sport, spel, toneel en dans het geloof deelt op een laagdrempelige manier. De start van het zomerseizoen wordt afgetrapt met de Rebound week, waarbij de Sportfreaks de hele eerste week van mei (2 tot 6 mei) de gehele week optrekken met de kids uit de wijk! En afsluiten met feestje.

Verschillende jongeren en jongerenwerkers uit onze gemeente helpen die week mee, maar we zijn nog dringend op zoek naar hulp vanuit onze gemeente! Een overzicht van de hulpvragen:

 1. We zijn op zoek naar koffieschenkers voor woensdag 4 mei op de volgende tijden:
  1. 00 -16.00 uur: 1 koffieschenkers nodig (met z’n tweeën mag)
  2. 30- 20.30 uur: 1 koffieschenkers nodig (met z’n tweeën mag)
 2. We zijn op zoek naar EHBO’ers voor woensdag 4 mei op de volgende tijden:
  1. 00 -16.00 uur: 1 persoon
  2. 30- 20.30 uur: 1 persoon
 3. Gastgezin voor 1 lid van het Sportfreaks sportteam: Tijdens de Rebound week werken de jongeren van het Sportfreaks Sportteam ook heel hard aan zichzelf en vooral hun geloof/relatie met God. Naast het sporten op het veld hebben de jongeren veel stille tijd en lezen ze veel uit de bijbel. In die week slapen de jongeren in een gastgezin. Er is nog 1 gastgezin nodig! De sporter verblijft van zondagavond 1 mei tot vrijdag 6 mei bij u/jou in huis. Het gastgezin biedt een slaapplaats, ontbijt, lunchpakket en een luisterend oor. Het idee is dat de jongere even wordt ‘vertroeteld’ en zijnof haar verhaal eventueel kwijt kan over de gebeurtenissen van de dag.

Voelt u zich geroepen om te helpen? App of neem contact op met Margriet van Duijvenboden (margrietkrom@gmail.com).