Jongerenactiviteiten

Boodschappen en pannenkoeken gezocht

Voor het komende jongerenkamp (weekend van 2-4 september) hebben we jullie hulp nodig! Traditiegetrouw vragen we om bij de boodschappen van komende week wat extra’s mee te nemen voor onze jongeren op het kamp. Hoe doen we dit? Aanstaande zondag (21 augustus) bij het koffiedrinken staat er een groot bord met post-its. Op elke post-it staan wat boodschappen (houdbare producten) die we nodig hebben. We zouden het weer erg op prijs stellen als je één of meerdere post-its meeneemt, deze op je boodschappenlijst voor volgende week zet en de producten zondag 28 augustus inlevert bij ons na de dienst. Ook zoeken we weer echte pannenkoekenbakkers! Aangezien we altijd super goede pannenkoeken hebben op kamp willen we dit kamp op de zondag (5 september) in de middag afsluiten met pannenkoeken! Mocht je dat willen doen geef je dan even op bij Martijn Bouwheer of Bart van Ommen. Dan ontvang je meer informatie.