Financiën

2e collecte Kerkradio Apeldoorn

Kerkradio Apeldoorn zorgt er iedere zondag voor dat er ’s ochtends en ’s avonds een kerkdienst van de Protestantse gemeente Apeldoorn wordt uitgezonden. Daarnaast zijn ook alle online kerkdiensten te beluisteren via kerkradioapeldoorn.nl Op deze wijze worden mensen die verhinderd zijn de kerkdiensten te bezoeken toch betrokken bij erediensten en onze gemeente. Enthousiaste vrijwilligers spannen zich iedere zondag in om kwalitatief goede uitzendingen te verzorgen. De zendvergunning, aanschaf en onderhoud van de apparatuur brengen kosten met zich mee. U kunt uw waardering voor Kerkradio laten blijken door uw bijdrage in de collecte. Je kunt geven via de chrch-app (voorkeur) of via https://defonteinapeldoorn.nl/ondersteun. Geef bij ‘Project’ aan dat je bij wilt dragen aan de ‘Kerkradio’. Mensen die graag het bedrag via hun eigen bankomgeving willen overmaken, kunnen gebruiken maken van de bankrekening NL58INGB0007810289 t.n.v. PGA betreffende De Fontein. Vermeld er wel bij: ‘Kerkradio’.