Startzondag- ochtenddienst

Aankomende zondag, 22 september, vieren we een bijzonder moment: het 10-jarig jubileum van De Fontein! Op deze dag vieren we met elkaar dat we tien jaar geleden onze eerste eredienst hielden in het Kristal. We beginnen de dag feestelijk met een kerkdienst, gevolgd door koffie en gebak. De dienst wordt geleid door Sander Ris en zal in het teken staan van terugblikken op de mooie momenten die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, met verhalen van mensen die vanaf het eerste uur betrokken waren. We lezen uit Ezechiël 40:1-5 en 47:1-7, en Openbaring 21:10-25, waarin we worden herinnerd aan Gods toekomstvisie. Want naast terugblikken kijken we ook vooruit. Iedereen wordt uitgenodigd om hun dankbaarheid (terugkijkend) en verlangen (vooruitkijkend) te delen. Tijdens de dienst kun je opschrijven waar je dankbaar voor bent en wat je bidt voor de toekomst van De Fontein. De briefjes zullen tijdens de collecte worden verzameld en later verwerkt.

Na de dienst gaan we met z’n allen lunchen bij Erik en Aline van Rooijen (Oude Wezeveldseweg 22a, Twello. Neem gerust iets lekkers mee om te eten en te drinken, zodat we met elkaar kunnen delen. Voor wie nog niet weet wat mee te nemen voor zondag. We zetten een grote bbq neer en een grillplaat. Misschien maakt dat de keuze makkelijker. Voor mensen op de fiets zetten we een stoeltje klaar. Het lijkt mooi weer te worden. Wij hebben er zin in. Wees van harte welkom om deze bijzondere dag met ons te vieren!


Collecten

1e Diaconie, CNAP
Mensen die in financiële nood verkeren en niet in aanmerking komen voor andere voorzieningen, kunnen een beroep doen op Het Christelijk Noodfonds voor Apeldoorn. Dit interkerkelijk fonds werd in 2017 in het leven geroepen om mensen financieel te ondersteunen voor wie geen andere voorzieningen beschikbaar zijn. Met uw bijdrage kan dit interkerkelijk fonds mensen in geldnood beter helpen.

2e Vredeswerkcollecte Kerk in Actie / Zending  (Syrië)
Syrië – Bouw de kerk weer op. Het voortbestaan van de kerk is van cruciaal belang voor de stabiliteit in Syrië. De kerk is er letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de samenleving. Als zij er weer is kan ze haar onmisbare taak oppakken: hulp bieden aan mensen die zijn getroffen door geweld of moesten vluchten, ongeacht afkomst of geloof. Met een speciaal herstelfonds helpt Kerk in Actie verwoeste kerken in Syrië weer op te bouwen. Herstel van de kerk betekent hoop voor de toekomst!

Andere nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het werk van De Fontein? Stuur een e-mail naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl