Koffieconcert

Koffieconcert

Wanneer

dinsdag 26 september 2023    
10:00 - 11:30

Waar

Grote Kerk
Loolaan 16, Apeldoorn, Gelderland, 7315 AB

Event Type

Kaart wordt geladen...

Wouter en strijkkwartet ‘Romance’ nemen u op dinsdagochtend 26 september mee door drie eeuwen romantische muziek, van de ontroerende Air van Bach tot een opzwepende compositie van Ludovico Einaudi. De sfeer tijdens koffieconcerten is ronduit gezellig en dankzij de achtergrondverhalen hoort u de muziek zoals u die nog nooit gehoord hebt.

Kom kennismaken met dit unieke concept op 26 september in de Grote Kerk in Apeldoorn. Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar en om 10:30 uur begint de muziek. De entree is gratis, aan het einde van het concert is er een collecte. Wilt u een mooi plekje vooraan? Reserveer dan tijdig via www.koffieconcerten.nl

‘Muziek toegankelijk maken voor iedereen.’ Dat is de missie van Wouter Harbers. Zeven jaar geleden begon hij met de eerste serie koffieconcerten in Zeist. In een paar jaar tijd groeide dit initiatief uit tot een landelijke stichting met ruim honderd concerten per jaar. Het doel: eenzaamheid bestrijden en klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Daarom is de toegang gratis.