Algemeen

Start Kinderkerk en crèche in het Kristal

Feest voor alle kinderen, want de kinderkerk en de crèche gaan binnenkort weer van start!

Om de twee weken is er live kinderkerk en crèche in de  Fontein in het Kristal. Dit betekent dat de kinderen van 0 tot 4 jaar tijdens de hele dienst kunnen spelen in de crècheruimte. De kinderen van 4-12 jaar starten in de dienst en gaan al snel naar de kinderkerk voor hun eigen programma. We zien er naar uit de kinderen weer te ontmoeten en samen te ontdekken wie God is en wat hij ons vertelt door de bijbelverhalen heen. Welkom!

Dit zijn data waarop er Kinderkerk en crèche is: 6 februari, 20 februari en 6 maart. Hopelijk is er daarna of wellicht al eerder door versoepelingen, de mogelijkheid om elke week weer kinderkerk en crèche te organiseren. We houden jullie op de hoogte! Komende zondag 30 januari is er weer een mooi online kindermoment tijdens de dienst. Kijken dus!

Voor vragen kun je terecht bij Ciska Bakker (ciskabvb@gmail.com).