Overig

Dank namens Sjoerd

De olijfboom staat inmiddels “gepland aan waterstromen”, om maar met de psalmen te spreken (iets wat met dat ontiegelijk droge weer van de afgelopen tijd nog een hele toer was), en ik en mijn gezin kijken met een mooi en dankbaar gevoel terug op de afscheids- annex zendingsdienst. Wat was het mooi én wat was het goed verzorgd! Ook vanuit de marine-mensen kreeg ik veel complimenten over de gemeente, dus dat is ook fraai om te horen. En de barbeque was ook puik in orde! Nogmaals dank voor alle goede zorgen en het vertrouwen van de afgelopen jaren. Het ga jullie allemaal goed en aangezien Apeldoorn niet de grootste stad ter wereld is, komen we elkaar vast nog wel ergens tegen, in welke hoedanigheid dan ook. Veel zegen de komende maanden en jaren, en tot ziens! Sjoerd Muller