Algemeen

Kerkproeverij zondag 8 oktober – wie nodig jij uit?

Op zondag 8 oktober wordt de landelijke kerkproeverij georganiseerd. Belangstellenden zijn extra welkom om een kijkje te nemen tijdens de dienst. Op deze manier kunnen mensen kennis maken met het evangelie van Jezus Christus. Jij wordt uitgenodigd je buren, vrienden, kennissen en collega’s op 8 oktober mee te vragen naar de kerk. In de kerk is immers plek voor iedereen. Wie neem jij mee? De dienst, die wordt geleid door ds. Imko Postma, zal er niet anders uitzien dan anders. Wel is het ons aller taak om onze gasten hartelijk te verwelkomen. Toon belangstelling als je naast ze zit en laat merken dat je om ze geeft. Het kan toch niet zo zijn dat we de gasten aan hun lot overlaten. Maak ze wegwijs. Nodig ze uit voor de ontmoeting na de dienst. Laat ze ook daar niet verloren staan. Overigens geldt dit laatste ook voor gasten/gemeenteleden die al wat langer de dienst bezoeken. Zoek ze op en maak een praatje met ze. Speciaal voor kerkproeverij is de website www.kerkproeverij-apeldoorn.nl beschikbaar.