Algemeen

Blijf op de hoogte van De Fontein

Graag brengen we je de diverse kanalen onder de aandacht waarmee we je op de hoogte houden van De Fontein.

  • De chrch-app zal een steeds belangrijker rol gaan spelen om je op de hoogte te houden. Installeer de app vandaag nog op je telefoon. Lukt het niet of heb je vragen? App naar 06-53923120 of mail naar hvdaalen@defonteinapeldoorn.nl.
  • De wekelijkse e-mailnieuwsbrief wordt verstuurd naar leden en belangstellenden. Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet? Mail naar nieuwsbrief@defonteinapeldoorn.nl.
  • De berichtenapp via whatsapp. Hierin worden berichten verspreid voor en door gemeenteleden om elkaar op de hoogte te houden van het wel en wee in de gemeente. Lid worden van deze app? Stuur een berichtje naar hvdaalen@defonteinapeldoorn.nl of app 06-53923120.