Algemeen

Gevraagd: muzikanten en vrijwilligers

Gevraagd: muzikanten en/of vrijwilligers voor maandelijkse kerkdienst voor licht verstandelijk beperkte medemensen. We organiseren elke maand een kerkdienst voor de bewoners van Pluryn die in Sainte Marie wonen te Apeldoorn. De diensten zijn oecumenisch, laag drempelig en iedereen is welkom. We maken gebruik van PowerPoint en begeleiden zelf liederen op bugel, dwarsfluit en orgel.

We zoeken mensen die de muzikale begeleiding van de liederen tijdens de kerkdienst willen doen. De voorbereiding en de uitvoering kosten maandelijks ongeveer 3 uren.

Daarnaast is het fijn dat iemand komt helpen met de PowerPoint, spullen klaarzetten en het koffie schenken na afloop. Dit kost ook ongeveer 3 uren per maand. Onze mensen zijn ouderen met een licht verstandelijke beperking en soms ook een fysieke beperking. Wat maakt het leuk om met hen te werken? Ze vinden het erg fijn om samen kerk te zijn en waarderen zeer wat we doen.  De kerstviering is het jaarlijkse hoogtepunt. Wat wij bieden is een gezellige sfeer, warme kerkdiensten en goede koffie. Met een koekje.

Als je vragen hebt of een keer wilt komen kijken of als je een dagdeel per maand tijd hebt om te helpen, bel dan naar:

Anneke Lammers: 06-15306393

Je bent meer dan welkom!