Zinderfestival

Een boekje vol eigenwijze Bijbelverhalen en gedichten

In oktober vind voor de tweede keer het Zinder festival plaats. Een festival door de Protestantse Gemeente Apeldoorn, voor alle Apeldoorners. Dit jaar staat het festival in het teken van de Kinderboekenweek, met als thema: Lekker eigenwijs. En wat past er nou beter bij de Kinderboekenweek, dan een boek!

Voor de zomervakantie konden alle Apeldoornse kinderen een eigenwijs gedicht insturen. Ook hebben de voorgangers uit de diverse wijken in Apeldoorn samen met anderen kinderverhalen geschreven op basis van Bijbelverhalen. De eigenwijste gedichten en de verhalen vormen samen een boek, gericht op kinderen, maar natuurlijk ook zeer geschikt voor ouders en grootouders.

Het boekje wordt gepresenteerd op het Zinder Festival, op 6 oktober in de Grote Kerk. U kunt het boekje nu alvast bestellen, via de bestellijst in uw kerk. Het boekje kost €10 en is een hardcover uitgave, met illustraties. Als u het boekje besteld, ontvangt u het na 6 oktober via uw kerk.

Benieuwd naar het hele programma van het Zinder festival? Kijk dan op www.pkn-apeldoorn.nl/activiteiten/zinder-festival-lekker-eigenwijs/

Andere nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het werk van De Fontein? Stuur een e-mail naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl