Namibie1

Groeten uit Namibië

Via ons geven wij de groeten door van Daniëlle Oudshoorn uit Namibië. Als gemeente steunen wij via de GZB de familie Oudshoorn in Namibië.

Afgelopen zomer waren wij op vakantie in Namibië en de laatste maandag zijn wij op pad gegaan met Daniëlle. Vanuit haar gemeente bezoekt zij de sloppenwijk Goreangab. Al biddend en vastend probeert zij de mensen daar in contact te brengen met het evangelie. Het enige wat licht en hoop kan brengen in een mensenleven.

We zijn geraakt door de manier waarop Daniëlle in contact is gekomen met Rebecca, die een preschool leidt. En ook hoe zij samen al biddend met mensen in contact komen en hoe zij zien hoe mensen worden veranderd en in Jezus gaan geloven. Daarnaast merken ze heel duidelijk de tegenkrachten vanuit de boze wereld.

We werden nog toegezongen door de kinderen en wij hebben voor hen ‘Met Jezus in de boot’, vrij vertaald naar het Engels, gezongen.  Tot slot werd er op de African way voor ons gebeden. Allemaal tegelijk en ondertussen zongen de kleine kinderen het Onze Vader. Was heel bijzonder. Als reactie op hun gebed, hebben wij ook op de African way voor hen gebeden en het lied Lighthouse gezongen. Omdat deze preschool en haar medewerkers een licht zijn in deze sloppenwijk.


Wij kunnen nog veel leren van hun afhankelijkheid en dat zij zich laten leiden door de Heilige Geest. We hebben gehoord en gezien dat God krachtig aan het werk is in deze sloppenwijk.

We bidden voor Daniëlle en andere gemeenteleden en Rebecca en haar familie dat zij de moed en de hoop blijven vinden en de liefde van God de Vader blijven uitdelen aan de mensen in de sloppenwijk.

En het mooie is dat zij niet van ons hoeven te leren, maar wij des te meer van hen!

Hartelijke groetjes,

Familie Burggraaf (inclusief Evert en Leah)

Andere nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het werk van De Fontein? Stuur een e-mail naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl