Communicatie in De Fontein

In de gemeente gebeuren soms zaken waar vragen over bestaan, of waar niet iedereen blij mee is. Soms wordt de mail daarvoor gebruikt. Nu blijkt dat de distributielijsten. van de mailgroepen niet altijd actueel zijn. Daardoor ontstaat er onbedoeld een reactie in mailgroepen, die er soms toe leiden dat iets een eigen leven gaat leiden.

Wij zullen bij de taakgroepvoorzitters navragen wie er zitting hebben in de taakgroepen, zodat wij de mailgroepen actueel kunnen maken.

Als je vragen hebt, spreek degene die het betreft even aan, of mail direct. Mocht je niet weten bij wie je de vraag kwijt kunt, mail die dan jouw bericht naar het secretariaat van de Kerkenraadscommissie (secretariaat@defonteinapeldoorn.nl), zodat wij samen kunnen kijken bij wie je terecht kunt met de vraag.

In de lijn van Mattheus 18 willen wij graag zorgvuldig met elkaar spreken over zaken waar je last van hebt, zonder dat er een onnodige bureaucratie ontstaat.

Andere nieuwsberichten

fontein-apeldoorn-diensten

Ochtenddienst

Aanstaande zondag, 13 oktober, vieren we een feestelijke doopdienst! In deze dienst wordt Mirre gedoopt, de pasgeboren dochter van Matthijs

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het werk van De Fontein? Stuur een e-mail naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl