Algemeen

Oudejaarsavond

Gemeenteleden die geen zin hebben om op 31 december 2021 ’s avonds alleen thuis te zitten, zijn tussen 18.00-21.00 hartelijk welkom in de Ecofactorij. We maken er een kerkelijke activiteit van en hebben ruimte voor 40 gasten. We zullen samen gaan zingen en er zal een moment van bezinning zijn. Enkele gastheren en -vrouwen zullen u verder voorzien van oliebollen, appelflappen en andere versnaperingen. We maken er een gezellige avond van om zo het oude jaar op een mooie manier af te sluiten. Meld je aan als gast bij secretaris Herbert van Daalen (secretariaat@defonteinapeldoorn.nl of 06-53923120). Is vervoer een probleem? Geef het even aan en we zorgen dat je gehaald en weer teruggebracht wordt. Voor deze activiteit geldt dat we rekening houden met de richtlijnen van de overheid.