Algemeen

Creatieve inloop tijdens stille week

In de stille week voor pasen, maandag 11 april, dinsdag 12 april en vrijdag 15 april zal er in de rechter vleugel van het Kristal een creatieve inloop zijn. Van 19.00-20.00 is iedereen welkom diverse creaties rondom het thema pasen te bekijken, een gebed op een papiertje bij het kruis te leggen en een kop koffie of thee te drinken. We roepen creatieve gemeenteleden op om iets moois te maken. Een schilderij, een gedicht, beeldhouwwerk, of heeft u wellicht een item in huis wat met Pasen te maken heeft? Gaaf als we samen iets moois neer kunnen zetten, ook voor de bewoners van het Kristal; een mini tentoonstelling met thema Pasen. We hopen op mooie uurtjes van ontmoeting rondom de creaties!

Laat u weten als u iets wilt maken of in bezit heeft.
Neemt u contact op met Marthilde te Kulve
m.tekulve@gmail.com | 06-15865289