Algemeen Diaconie

Vakantiegeld Samen Delen

In mei krijgen veel mensen vakantiegeld. Wie een goed inkomen heeft, krijgt een flink bedrag. Daar kun je veel leuke dingen mee doen… Op reis, nieuwe kleren of een nieuwe tv kopen, of investeren in je huis. Mensen met de laagste inkomens krijgen weinig vakantiegeld. En het gaat vaak op aan noodzakelijke dingen. Het aantal mensen dat nauwelijks genoeg heeft om rond te komen groeit, ook in de gemeente Apeldoorn. Daarom is er de actie ‘Vakantiegeld Samen Delen’. Omdat we geloven dat het iedereen verrijkt als we samen delen. Deel jij ook mee?

Geven kan via de QR code of door een gift over te maken op onze rekening. Je gift is aftrekbaar voor de belasting. Op de website vindt je alle informatie. Ook voor wie in aanmerking komt om een bijdrage te ontvangen. Website: https://vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl.