Algemeen Missionair

Alpha-cursus

Als Alphateam hebben we de afgelopen maanden alles klaar gezet om te beginnen met een eerste serie van Alpha-avonden in Zuidbroek. We zijn heel blij met de mensen die geïnteresseerd zijn, niet alleen Fonteiners maar ook ‘zoekers’ die nieuwsgierig zijn naar het geloof en de kerk.

Maar de groep deelnemers was te klein om, zoals we hadden gepland, afgelopen donderdag te starten met Alpha. Als Alpha team houden we de verbinding met geïnteresseerde mensen warm. Samen met de kerkenraadscommissie en met jullie als gemeente zoeken we verder naar een goede manier om mensen uit te nodigen God en geloof beter te leren kennen.

Datum en tijd voor een eventueel vervolg volgen t.z.t. Graag blijven we samen met jullie zoeken naar vormen om onze vrienden, bekenden en collega’s iets aan te bieden wat hen helpt om hun nieuwsgierigheid naar het geloof verder te brengen!

Alvast bedankt!

Annemiek Hogenstijn-Pijkeren