Algemeen

Medewerkers gezocht voor Kinderfeestweek

Met de vakantie voor de deur hier nog even een korte update over de Fontein Kinderfeest week van 17 tot 21 augustus! De voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn heel blij met het grote aantal vrijwilligers, vossen en pannenkoekenbakkers die zich hebben aangemeld!! Wilt u nog meehelpen, heel graag! We zijn vooral nog op zoek naar begeleiders van groepjes op de donderdag en vrijdag! Op die dagen gaan we met de kinderen buiten op het schoolplein sport en spellen en dan is het altijd fijn als er veel aandacht en ogen zijn voor de kinderen!

Daarnaast kunnen we nog wel een paar pannenkoekenbakkers gebruiken! Als afsluiter, neemt u ons ook mee in gebed? Dat we het thema ‘Alles Andersom’ (omdat Jezus altijd alles anders doet dan we gewend zijn) aan de kinderen mogen vertellen? Voor de laatste loodjes. Dat we de kinderen uit de buurt écht mogen zien en dat we niet alleen een spreekwoordelijke, maar ook een echte Fontein van Licht en Vrede mogen zijn voor iedereen in de buurt? Dat het ter ere van Zijn naam mag geschiede?

Een hele fijne en gezegende Vakantie en tot augustus!!

Annemiek, Herma, Hanke, Jacoline, Maria, Emma te Kulve, Emma de Vries en Margriet (margrietkrom@gmail.com)