Algemeen

Mannendag, samen wandelen

We weten niet hoe het met jou staat, maar bewegen schiet er vaak bij in. Een keer in de week naar de sportschool lukt nog net, maar dan houdt het op. Wat zou het mooi zijn als we bewegen eens gaan combineren met goede geloofsgesprekken als mannen onder elkaar. Iedere week? Nou we houden je niet tegen hoor, maar het gaat nu om een georganiseerde (halve) zaterdag voor mannen van de Fontein.

 • Wanneer: Zaterdag 17 september
 • Voor wie: mannen, die zich verbonden weten met De Fontein. Je hoeft niet persé lid te zijn. We willen het voor de eerste keer wel beperken tot mannen die de diensten van De Fontein bezoeken.

We starten om 9:30 uur met koffie en wat lekkers. Daarna Bijbellezen, zingen en gebed. We lopen maximaal 13 kilometer. Wij denken aan een klompenpad omdat die al voor ons zijn uitgezet. We vertrekken met korte tussenpozen. Bij vertrek krijgen de deelnemers vragen mee om onderweg over na te denken en met elkaar van gedachten te wisselen. Uiteraard staat het een ieder vrij om ook over andere dingen met elkaar te praten die je bezig houden. Vragen is ter inspiratie, maar hoeft niet perse.  Uiteindelijk komen we weer aan op de plek van vertrek waar we gezamenlijk een warme maaltijd nuttigen met elkaar. Voor wie dat wil is er ruimte om te delen wat er onderweg is besproken. We sluiten de dag af met gebed.

Overige informatie en vragen

We denken aan een wandeltocht van 12 a 15 kilometer.

Wat neem je zelf mee:

 • Goede (wandel)schoenen.
 • Kleding voor zowel goed als slecht weer.
 • Bijbel (evt digitaal).
 • Flesje water
 • Lunch voor onderweg
 • Mobiel

Vragen

 • Wie wil ons helpen om e.e.a. te organiseren?
 • Wie zou willen zorgen voor een warme maaltijd. Denk bijvoorbeeld aan stamppot of macaroni. Of soep met broodjes/warme snack).
 • Wie weet een goede locatie om te starten of heeft zelf de ruimte van waaruit we kunnen starten en waar we ook de maaltijd kunnen nuttigen. Bij voorkeur vanaf een locatie waar we droog kunnen zitten mocht het slecht weer zijn.

Ter bestrijding van de onkosten vragen wij om een vrijwillige bijdrage. Het geld dat overblijft, willen we schenken aan De Fontein. Wil je je aanmelden voor deze mannendag en/of ben je bereid om je tuin/erf open te stellen voor deze dag of wil je op een andere manier deze dag ondersteunen, stuur dan een mail naar kloosterboer68@gmail.com.

Warme groet,

Ard Kleijer, Geert Wentink en Albert Kloosterboer